Parochiehuis Bakel

Eerstvolgende theatervoorstelling:

Gulzig

Rob Scheepers - “Gulzig”

Try-out; Geen hoofdzonde is Rob vreemd.

Rob is gulzig. Want waarom

...Lees meer.>>

Welkom bij Het Parochiehuis Bakel
Het Parochiehuis: eigentijds theater, ontmoetings- en vergadercentrum voor iedereen, voor alle gelegenheden.
www.parochiehuisbakel.nl

E-mail: info@parochiehuisbakel.nl

Toegangskaartjes voor de voorstellingen in ons theater zijn te bestellen als e-ticket via TicketView. Zie de agenda!

Klik op https://www.ticketview.nl/shop/parochiehuisbakel en maak uw keuze voor de gewenste voorstelling. U rekent af met IDeal en print zelf uw ticket uit of slaat het op in uw mobieltje. Makkelijk!
Bij uw entreebewijs is een kop koffie of thee inbegrepen!

Find Us on Facebook Badge

Over het wel of niet doorgaan van de theatervoorstellingen zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren. De voorstelling van  de Klotlanders is verplaatst naar 14 mei 2021.
Het Parochiehuis is vanaf 2 juni weer geopend. Wij houden ons aan de RIVM-regels voor theaters.
Voorlopig geen mogelijkheid voor bloedprikken.

Voor bloedprikken kunt u terecht op Vita_liek (Helmond), Deltaweg (Helmond), Elkerliek Asten (Campanula), Elkerliek Gemert (Palissade) en Elkerliek Deurne.