Parochiehuis Bakel

Eerstvolgende theatervoorstelling:

Jeroensclan

“Tere zieltjes” Cabaret bestaande uit Bram Kroon,
Jip de Poorter en Matthias Tuns.
Maak je

...Lees meer.>>

Welkom bij Het Parochiehuis Bakel
Het Parochiehuis: eigentijds theater, ontmoetings- en vergadercentrum voor iedereen, voor alle gelegenheden.
www.parochiehuisbakel.nl

E-mail: info@parochiehuisbakel.nl

Toegangskaartjes voor de voorstellingen in ons theater zijn te bestellen als e-ticket via TicketView. Zie de agenda!

Klik op https://www.ticketview.nl/shop/parochiehuisbakel en maak uw keuze voor de gewenste voorstelling. U rekent af met IDeal en print zelf uw ticket uit of slaat het op in uw mobieltje. Makkelijk!
Bij uw entreebewijs is een kop koffie of thee inbegrepen!

Find Us on Facebook Badge

De voorstelling van De Klotlanders is verplaatst naar 14 mei 2021. Jeroens Clan verzorgt twee voorstellingen op vrijdag 11 december a.s.; deze voorstellingen zijn uitverkocht.

Het Parochiehuis is vanaf 2 juni weer geopend.
Voorlopig geen mogelijkheid voor bloedprikken.

Voor bloedprikken kunt u terecht op Vita_liek (Helmond), Deltaweg (Helmond), Elkerliek Asten (Campanula), Elkerliek Gemert (Palissade) en Elkerliek Deurne.