Parochiehuis Bakel

Eerstvolgende theatervoorstelling:

Gulzig

Rob Scheepers - “Gulzig”

Try-out; Geen hoofdzonde is Rob vreemd.

Rob is gulzig. Want waarom

...Lees meer.>>

Welkom bij Het Parochiehuis Bakel
Het Parochiehuis: eigentijds theater, ontmoetings- en vergadercentrum voor iedereen, voor alle gelegenheden.
www.parochiehuisbakel.nl

E-mail: info@parochiehuisbakel.nl

Toegangskaartjes voor de voorstellingen in ons theater zijn te bestellen als e-ticket via TicketView. Zie de agenda!

Klik op https://www.ticketview.nl/shop/parochiehuisbakel en maak uw keuze voor de gewenste voorstelling. U rekent af met IDeal en print zelf uw ticket uit of slaat het op in uw mobieltje. Makkelijk!
Heeft u de facelift van het Parochiehuis al gezien? Bekijk de foto's 'Nieuw Jasje'!

Bij uw entreebewijs is een kop koffie of thee inbegrepen!

Find Us on Facebook Badge

De voorstelling van Rob Scheepers is verplaatst naar vrijdag 28 augustus, de Klotlanders komen op vrijdag 16 oktober en Jeroens Clan is verplaatst naar vrijdag 11 december. Uw tickets blijven geldig.
Het Parochiehuis is tot 6 april gesloten, ook voor bloedprikken.

Voor bloedprikken kunt u terecht op Vita_liek (Helmond), Deltaweg (Helmond), Elkerliek Asten (Campanula), Elkerliek Gemert (Palissade) en Elkerliek Deurne.